0

Общи условия

Моля, прочетете внимателно този текст.
Той представлява споразумение между Вас и ВЕГАКОМ ООД и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас.

1. ЗА ФИРМАТА
Фирмата, която предоставя услугата, е ВЕГАКОМ ООД,
BG 117619481, гр. Русе, ул. Хан Аспарух 5А. Фирмата е регистрирана по ДДС.

2. РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ
За да закупите продукт от
optikivega.com е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация.
Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, имейл адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви). Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в
optikivega.com.  Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола.
При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля, незабавно ни уведомете.

 

3. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
 
optikivega.com гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни и се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

4. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ
Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой (или друго посочено количество) с включен ДДС. Цените са в български лева.
Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите.

5. ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ
optikivega.com  има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

6. УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ЗАПЛАЩАНЕ
Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата кошница. Вие можете да променяте количеството на продуктите, да добавяте или да изваждате продукти.
Във всеки един момент във Вашата кошница можете да видите всички избрани от Вас продукти, тяхната цена, общата им сума, както и сумата за доставка.

Стъпка 1 - Информация за доставката
За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола.
Посочете името на получателя, точен адрес за доставка и телефонен номер за връзка. За да продължите пазаруването, е необходимо да изберете предпочитания от Вас начин на плащане.


ВАЖНО:
Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката , на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

Стъпка 2 - Информация за плащане
В кошницата Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти, цената на доставката и крайната сума, която трябва да заплатите.
Заплащането става чрез наложен платеж.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с информация по поръчката.
Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНО:
Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва
optikivega.com с изпълнение.

7. ДОСТАВКА НА СТОКИ
Доставката се извършва от куриерска фирма при нейните условия.

Поръчката се обработва в рамките на три работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 ч. на съответния ден. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.
* При извънредни обстоятелства и независещи от
optikivega.com  причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
* Ако не сме в състояние да изпълним заявка или тя е извън посочените срокове, поемаме отговорността да се свържем с клиента и да го информираме.

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

8. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА
Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:
- няма механични повреди;
- без нарушени оригинална опаковка и търговски вид;
- придружена е с всички съпътстващи я документи и аксесоари, с които е била получена.
Купувачът трябва да се свърже с нас и да съобщи за отказа си.
optikivega.com се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в максимално кратък срок, но не по дълъг от 14 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответстващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната,
optikivega.com подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.


Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на optikivega.com се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 14 работни дни.

9. ВРЪЗКА С НАС
Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка.
Вие ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да е в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона.
Телефонните разходи, които правите, обаждайки се по телефон, са за Ваша сметка съобразно актуалната тарифа на оператора Ви.


10. ОТГОВОРНОСТИ

ВЕГАКОМ ООД не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги.

Последно разглеждани

© 2018 Оптики ВЕГА Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design